Byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+1 se zasklenou lodžií v atraktivní lokalitě Bystrc

Prodáno

Popis nemovitosti

Blízko brněnské přehrady s přírodou na dosah, na ulici Teyschlova v Bystrci, nabízím ke koupi byt o dispozici 1+1 s celkovou výměrou 42,40 m2 včetně zasklené lodžie a sklepa. Byt se nachází v 8.NP/9 revitalizovaného panelového domu s výtahem. Je v původním stavu s umakartovým jádrem. Součástí prodeje je původní kuchyňská linka s elektrickým sporákem, troubou a vestavěnou spížkou. V chodbě bude zůstávat původní vestavná skříň. Obytný dům je po celkové revitalizaci, nová střecha, zateplení, plastová okna, zasklené lodžie, nový výtah a společné prostory. Tato nemovitost je v současné době pronajata do 1.6.2021. Díky velmi nízkým nákladům doporučuji tento byt jako investici (možno ponechat dále k užívání stávajícím nájemníkům), po rekonstrukci tu najdou jistě nový domov jednotlivci nebo mladé páry, kterým může byt posloužit jako startovací bydlení. Byt i dům jsou bez dluhů a nejsou zatíženy hypotečním úvěrem. Na fotografiích byl použit virtuálni staging, tj. vizualizace, jak by mohl Váš nový domov vypadat. MHD i obchody pár kroků chůze.


Půdorys 3D

Městská část

Brno-Bystrc je městská část na severozápadě statutárního města Brna. Je tvořena městskou částí Bystrc, původně samostatnou obcí, která byla k Brnu připojena v roce 1960. Její katastrální území má rozlohu 27,24km2. Samosprávná městská část vznikla 24.listopadu 1990. Žije zde přes 24 000 obyvatel.

Pro svoji atraktivní polohu, v sousedství Podkomorských lesů a Brněnské přehrady je vyhledávanou lokalitou nejen pro klidné bydlení, ale především pro volno časové aktivity obyvatel města Brna.

www.bystrc.cz

Úřad městské části Brno-Bystrc
nám. 28.dubna 60, 635 00 Brno
Telefon: 546 125 111, E-mail: podatelna@bystrc.cz
Úřední hodiny: po,st 8,00 - 17,00
Podatelna: po-pá 7,00 - 18,00

Teyschlova 1119/3

Máte zájem o osobní prohlídku? Napište nebo zavolejte mi.

Pokud budete potřebovat pomoc s financováním, mám pro Vás zkušeného hypotečního specialisty, který Vám doporučí bezpečný a výhodný postup.