Novostavba jednopodlažního RD 4+kk s krásným pozemkem

Prodáno

včetně provize

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám dnes nabízím ke koupi novostavbu rodinného domu, která je zajímavá hned z několika důvodů…jedná o plně dokončenou jednopodlažní stavbu včetně terénních úprav, je tu nadstandardně velký oplocený pozemek, nezastavěný výhled do krajiny, dřevěná zastřešená terasa, parkování až pro tři automobily a v neposlední řadě fajn sousedi.

Vítejte v Lomničce u Tišnova.

Jedná se o samostatně stojící nepodsklepený objekt zakrytý sedlovou střechou. Je obdélníkového tvaru o rozměrech 13 x 10m a nachází se na pozemku o rozloze 900m2.

Dispoziční řešení celého RD je přizpůsobeno orientací ke světovým stranám. Vchod do domu je umístěn na jihozápadní stranu. Po vstupu do domu se ocitneme v zádveří. Zde se nachází dostatek úložného prostoru, prostor pro vybudování šatny a podobně. Zádveří velmi chytře odděluje klidovou část domu a tu denní. Ze zádveří je přístupná samostatná toaleta, aby nedocházelo k narušení klidové oblasti rodinného domu. Posuvnými dveřmi po levici se dostaneme do otevřené dispozice obývacího pokoje a kuchyně. Jsou zde připraveny rozvody na kuchyňskou linku. Z kuchyně je přístupná spíž a technická místnost. Součástí společných prostor jsou krbová kamna. Francouzským oknem se dostaneme na zastřešenou terasu s návazností na zahradu.

Po pravé ruce v zádveří vstoupíme do klidové zóny objektu. Je zde ložnice a dva další pokoje, které si můžete zařídit dle vlastních představ. Dále je tu samostatná toaleta a prostorná koupelna se sprchovým koutem, vanou a dvěma umyvadly.

V každém pokoji jsou rozvedeny kabely pro TV a internet. Další úložný prostor Vám umožní podkroví domu.

Dům je proveden jako zděný, obvodová stěna - 36,5 broušená keramická cihla. Příčky 12,5 AKU keramické, vnitřní omítky jsou sádrové. Zateplení EPS 160mm alternativa(dřevěný obklad), 100mm vata tvrdá desková isover UNI. Dřevěný obklad sibiřský modřín. Střecha sedlová, střešní taška zenit - mediteran černá. V podlaze 14 cm EPS pevnost 200S. Ve stropě minerální vata 30cm - uniroll isover lambda 0,35. Vytápění je elektrické podlahové, odporové kabely Fénix, regulace po místnostech prostorovými termostaty s čidly v podlaze, nosná vrstva anhydrit 45-55mm. Přitápění je možné dále krbovými kamny v obývacím pokoji. Místnosti hygienického zázemí jsou doplněny o elektrické otopné žebříky. Ohřev vody je zajištěn přes elektrický ohřívač TUV Dražice. Podlahy jsou z keramické dlažby a vinylu. Osvětlení je provedeno LED svítidly. Okna jsou plastová s izolačními trojskly, venkovní žaluzie na elektrické ovládání. Vstupní dveře plastové, osazené do rámu. Na pozemku retenční nádrž pro svod dešťové vody.


Videoprohlídka



Půdorys 2D a 3D


Obec Lomnička

Lomnička je malebná obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládá se v Boskovické brázdě, přibližně 2 kilometry severně od Tišnova, v katastrálním území Lomnička u Tišnova. Žije zde kolem 530 obyvatel. Leží v nadmořské výšce 277 m v okrouhlém údolí ohraničeném nevysokými pahorky, z nichž nejvýznamnější je hora Květnice. Obcí protékají potoky Besének a Lomnička.

Možnost vzdělávání:

V obci je mateřská školka. V Tišnově jsou pak další tři mateřské školky. Dále Základní škola 28.října a Základní škola Smíškova, Gymnázium Tišnov, Státní střední odborné učiliště zajištující výuku oborů opravář zemědělských strojů a ošetřovatel se zaměřením na zdravotnictví a sociální služby.

Další vzdělání je možné ve vedlejším městysu Lomnice a najdete tam jak Mateřskou tak Základní školu a mimo jiné také Státní střední odbornou školu zajišťující výuku čtyřletého oboru hotelnictví.

Dopravní dostupnost:

Autobusové linky z Lomničky jezdí v častých intervalech do Tišnova, z Tišnova možnost jak autobusového tak vlakového spojení do ostatních měst.

Jiné:

Pošta, zdravotní středisko, nemocnice, nákupní možnosti, restaurace, kulturní vyžití (letní kino, kino, venkovní koupaliště atd.) v Tišnově.

OBECNÍ ÚŘAD
Lomnička 103,
Tišnov, 666 01
IČ: 00363197

KONTAKT
Telefon: 549 415 720
e-mail: obec@lomnicka.cz

ÚŘEDNÍ HODINY
Pondělí:
8:00-12:00
15:00-19:00
Středa:
8:00-12:00
15:00-17:00

Mapa

Máte zájem o osobní prohlídku? Napište nebo zavolejte mi.

Pokud budete potřebovat pomoc s financováním, mám pro Vás zkušeného hypotečního specialisty, který Vám doporučí bezpečný a výhodný postup.