Moderně řešený RD 4+kk Bratčice

Prodáno

včetně provize RZ

Náklady: průměrná roční spotřeba 2.386,- Kč/měsíc + voda

Popis nemovitosti

Koupit nový rodinný dům v dobré lokalitě, s perfektní dostupností do Brna a ještě za velmi rozumnou cenu je v dnešní době téměř nemožné. Ale výjimky existují!

Moderně řešený dům o dispozici 4+kk s garáží se nachází na okraji obce Bratčice. Přízemí tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na terasu, dále pak technická místnost s umyvadlem a toaletou.

První patro je oázou soukromí a klidu, galerie a 3 prostorné pokoje se samostatnými vstupy, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlo a toaleta Vám poskytnou vše potřebné a zařídit si je můžete dle vlastních představ. Denní světlo prostupuje světlíkem na celou galerii a dodává tak tomuto patru velmi příjemnou atmosféru.

Technické informace: vytápění je podlahové, všechny místnosti jsou vybaveny termostaty. Ohřev teplé vody zajištuje bojler zn. Dražice o objemu 160L. Okna a garážová vrata jsou plastové. Schodiště dřevo. Podlahy jsou vinylové a obklady v koupelně a technické místnosti od kvalitní české firmy „Betonico“. U všech oken jsou nachystané zásuvky a vypínače pro montáž venkovních žaluzií. V domě zaveden internet, možnost připojení na místního poskytovatele AB-NET, na střeše vysílač. V domě jsou také hlásiče požáru.

Dům prodáváme s terasou vedle domu, ale pokud by někdo chtěl ještě zahrádku, možné odkoupit navazující pozemek o výměře 186m2 a propojit s terasou dle vizualizace ve fotografiích.

Občanská, kulturní a sportovní vybavenost obce: MŠ a ZŠ do pátého ročníku, obchod se smíšeným zbožím, vyhlášené bistro Stará Pískovna s denním menu, dětské hřiště na „Bahně“, sportovní areál, biotop, dva rybníky přímo za domem a nedaleko Zámecký pivovar.

Dopravní dostupnost: přímý sjezd na dálnici Brno-Vídeň E461, IDOS autobusové linky, nejbližší vlakové spojení Hrušovany u Brna.

Velmi nízké měsíční náklady, průměrná spotřeba elektřiny 2.386,-Kč/měsíc.



Půdorys 3D


Obec

Bratčice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládají se v Dyjsko-svrateckém úvalu, obcí protékají potoky Lejtna a Šatava. Žije zde 685 obyvatel. Jižně od obce jsou velká ložiska vysoce kvalitního písku, který se zde ve velkém měřítku těží.

https://www.obecbratcice.cz/

Mapa

Máte zájem o osobní prohlídku? Napište nebo zavolejte mi.

Pokud budete potřebovat pomoc s financováním, mám pro Vás zkušeného hypotečního specialisty, který Vám doporučí bezpečný a výhodný postup.