Udržovaný RD 4+1 s bazénem, dvorkem a zahrádkou

Prodáno

včetně provize

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi rodinný dům o dispozici 4+1 na ulici Ponětovická v Kobylnicích u Brna.

Jedná se o řadový, jednopodlažní dům se dvorkem a zahradou s bazénem.

Obytná plocha domu je 147m2, plocha pozemku 347m2.

Dům je v hezkém a udržovaném stavu a je vhodný k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších úprav či rekonstrukce. V interiéru najdete dostatek prostoru i soukromí. Velkou výhodou je zde samostatná kuchyně se spotřebiči a oknem, velkorysý obývací pokoj s krbem, který je umístěný přímo u vchodu na zahradu. Jsou zde dále tři opravdu velké pokoje, koupelna s vanou a sprchovým koutem a také samostatná toaleta. Rozměry jednotlivých obytných místností včetně technické místnosti a komory, která je také součástí interiéru najdete v přiloženém 3D půdorysu.

Zahrada a dvorek slouží jak pro relaxaci, hraní pro děti, ale nabízí se zde také místo pro pěstování ovoce a zeleniny. Součástí venkovní stavby jsou dvě dílny, které můžou posloužit jako prostor pro nářadí, uskladnění zahradního nábytku nebo také jako úschovna pro Vaše sportovní vybavení.

Poslední rekonstrukce byla provedena v roce 2004, byly zhotoveny nové elektrické rozvody, osazeny dřevěná Eurookna. Vytápění i ohřev vody reguluje plynový kotel. Na pozemku vlastní studna.

Parkování pro dvě auta přímo před domem. Další možnost je kousek od domu veřejné parkoviště.


Virtuální prohlídka



Půdorys 3D


Obec

Obec Kobylnice se nachází 10km od Brna. Výborná dopravní dostupnost - IDS JMK (trolejbus č. 151 a autobus č. 48). V obci je MŠ, 1.stupeň ZŠ, obchod se smíšeným zbožím, hostinec, dětské a fotbalové hřiště, tenisové kurty a cyklostezka. Ostatní občanská vybavenost se nachází ve Šlapanicích.

Mapa

Máte zájem o osobní prohlídku? Napište nebo zavolejte mi.

Pokud budete potřebovat pomoc s financováním, mám pro Vás zkušeného hypotečního specialisty, který Vám doporučí bezpečný a výhodný postup.